Geen poespas, wel resultaten

Naast de mogelijkheden voor een key-note biedt Jan-Joost ook de mogelijkheid om met een MT/ directie/ afdeling meer de diepte in te gaan op één onderwerp of meerdere onderwerpen wat relevant is voor jouw organisatie. Waar de factor tijd in de key-note vaak beperkt is, kan in een workshop juist de ruimte gepakt worden om de verdieping in te gaan.

De Italiaanse maffia is niet zo van de heidagen, je zal niet snel 20 maffiosi zien in een muffe zaal met een systeemplafond terwijl ze op een flipover brainstormen over hun kernwaarden. Dat wil niet zeggen dat dit soort bijeenkomsten heel nuttig zijn in een ‘normale’ omgeving. De workshop heeft twee belangrijke elementen in zich: leren en activeren.

Het doorleven van een uitdaging is lastig wanneer je in de dagelijkse activiteit vaak geen ruimte hebt om te bepalen hoe ‘dingen eigenlijk anders gedaan’ kunnen worden. Doormiddel van verschillende werkvormen waarbij Jan-Joost en de groep zélf aan het werk gaan om uitdagingen écht te doorleven en te komen tot (vervolg)actie.

Met elkaar zal bepaald worden welke onderwerpen belangrijk zijn zodat Jan-Joost een effectieve, leerzame en doelgerichte workshop op maat maakt.

Meer informatie? Neem direct contact op met capo@percapi.nl